Uw bedrijfsgroen, onze zorg

TUINONDERHOUD BART - Tielt-Winge - BedrijfsgroenDe eerste indruk die een potentiële klant krijgt van uw bedrijf is de uitstraling van uw pand maar ook van uw tuin. Verzorgde bedrijfstuinen geven een sterker beeld in de totale beeldvorming van ondernemingen. Daarom neemt Tuinonderhoud Bart uw bedrijfsgroen in Tielt-Winge en omgeving onder handen.

Uw visitekaartje

Uw bedrijf wordt namelijk niet alleen op inhoud maar ook op uiterlijk beoordeeld. De tuin is daarom een belangrijk onderdeel als visitekaartje van uw bedrijf. Als ondernemer weet u als geen ander dat de eerste indruk bepalend is voor de mening die een potentiële klant van u vormt.

Het onderhoud van uw bedrijfstuin kunnen wij voor u uitvoeren. Het is mogelijk om binnen ieders budget een onderhoudscontract voor uw tuin op te stellen. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Onderhoud van parking

Het onderhoud van een parking is meer dan alleen de parking vegen. Ons team zorgt ook voor het groenonderhoud van uw parking of bedrijf.

Wij bieden een totaalpakket van parkingonderhoud aan zoals:

  • Snoeien van bomen
  • Scheren van hagen
  • Ruimen van bladeren
  • Maaien van grasperken en gazon
  • Verdelgen van onkruid
  • Vegen van de parking

Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van enkele door Tuinonderhoud Bart uitgevoerde projecten in Tielt-Winge en omgeving. Indien u ons wil bereiken of een offerte wenst over uw bedrijfsgroen, kan dit via onze contactpagina.

Ma tot Vr : 09u00 - 20u00-Za : 09u00 - 18u00-Zo : 09u00 - 12u00

Back to Top