Tuinonderhoud

Als u het hele jaar wilt genieten van een mooie, gezonde tuin is een degelijk tuinonderhoud een echte must! Tuinonderhoud betekent echter meer dan enkel wat onkruid wieden en gras maaien.

Tuinonderhoud Bart werkt met onderhoudscontracten. Dit houdt in dat om de 2 weken uw tuin grondig aangepakt wordt. Het gras wordt gemaaid, het onkruid wordt gewied, de hagen worden bijgesnoeid, planten worden besproeid en grasranden worden in toom gehouden. Dit gebeurt allemaal met de grootste zorg en respect voor uw planten en bomen. Verder voert tuinonderhoud Bart ook grotere tuinklusen uit, zoals het vellen van bomen en het uitgraven van boomstronken.

Kortom, voor een tuinonderhoud van A tot Z kunt u steeds bij ons terecht! Uw tuin blijft het hele jaar mooi dankzij de professionele aanpak van Tuinonderhoud Bart. Voor meer informatie of een gratis offerte kunt u ons steeds contacteren.

Tuinonderhoud Bart, Alsbergweg 2, 3390 Tielt-Winge, ligging,Gsm: 0493/64.55.60,Tuinonderhoud.bart@hotmail.com, BTW BE 877-599-679